Insight in België

Van 1993 tot 2001 werden de Insight Seminars in België live aangeboden en ontdekten zo’n 400 deelnemers de diepe en transformerende kracht van de Insight Seminars. Iedereen die de Insight Seminars toen heeft gevolgd is 20 jaar later nog altijd een dankbare getuige van de blijvende impact en verandering die de seminaries in hun leven hebben teweeg gebracht.

Tijdens de corona periode hebben we toen ook vanuit België 2x een online Insight Ignite georganiseerd, met deelnemers vanuit heel Europa en de USA. In totaal namen daar meer dan 170 mensen aan deel. Ondertussen is ook Insight Seminars Nederland opgestart, met hun eerste Insight 1 Seminar in november 2023, wat een groot succes was. Vanuit deze beide ervaringen hebben een handvol ex-deelnemers de draad weer opgenomen om Insight weer terug te brengen naar België.

We geloven heel erg in de synergie van samenwerken tussen verschillende landen, waardoor België en Nederland een voortrekkersrol spelen in het opstarten van nieuwe landen. Bulgarije is het meest succesvolle land met 4 steden die geregeld Insight Seminars organiseren, en waar reeds 10.000’en deelnemers de positieve effecten hebben ervaren. Ook Cyprus heeft een sterke traditie in het organiseren van Insight Seminars. Momenteel zijn ook Duitsland, Oostenrijk, Griekenland, Zweden, Israël, het Verenigd Koninkrijk, Spanje bezig om Insight Seminars in hun landen aan te bieden.

Wereldwijd heeft praktisch elk Latijns-Amerikaans land een Insight Seminars kantoor, en ook in de Verenigde Staten worden er op verschillende plekken regelmatig Insight Seminars georganiseerd. Meer dan ooit zijn we ervan overtuigd dat, zeker in deze tijden, Insight Seminars jou kan helpen om in je kracht te staan en vanuit je hart te leven.

Ontmoet team België

Mijn naam is Brigitte Derks. In mijn beroepsleven ben ik momenteel werkzaam als resident director voor studio 100 in het pop-up theater in Puurs voor o.a de musicals Red Star Line, 14-18 en Tien om te zien de musical. Naast mijn werk, op en naast het podium in het theater dat ik al 35 jaar super graag doe werk ik ook als Cognitieve gedragstherapeut en lifecoach in de praktijk van Xavier le Clef in Berchem. Samen met Babs Bruyneel publiceerde ik in 2021 het boek ‘Mindset’ uitgegeven door uitgeverij Vrijdag.

Ik heb Insight 1,2 en 3 gedaan , weliswaar lang geleden maar ik  pluk daar nog dagelijks de vruchten van. Daarom gun ik iedereen echt van harte, de levens veranderende inzichten die Insight kan bieden en probeer ik Insight seminars te ondersteunen waar ik kan.

Ik ben Isabel Leybaert. In mijn professionele leven hou ik me bezig als actrice,  dramadocent en theatercoach.

Tot op de dag van vandaag word ik warm en vrolijk bij de herinnering aan mijn allereerste Insight in 1994. Ik ben ervan overtuigd dat de talrijke inzichten die Insight mij bood in mijn eigen patronen, mijn valkuilen, maar ook in mijn persoonlijke waardes en kwaliteiten, mijn leven ontzettend veel rijker en bewuster heeft gemaakt. Zulke leerrijke en hartverwarmende ervaring wil ik iedereen toewensen. Het is dan ook daarom dat ik niet heb getwijfeld om als vrijwilliger mee te werken aan een herstart voor vzw Insight in België. 

Ik ben Lulu Aertgeerts. Ik ben opgeleid als dramaturg (KUL 1986), maar ben naast mijn TV werk als actrice (o.a. Wittekerke, Familie, coach voor Idool en X-factor) voornamelijk werkzaam geweest in de musicalsector (Koninklijk Ballet Van Vlaanderen, Stage Entertainment, Music Hall, …). Sinds 2013 ben ik opleidingshoofd van de Musicalafdeling van Het Koninklijk Conservatorium Brussel, en pik ik sporadisch nog een rolletje mee, omdat het leven op, voor, achter, en naast het podium een waar feest is.

Ik ben een Insight 1, 2 en 3 – grad en assisteerde bij meerder seminaries. Insight heeft me geleerd om thuis te komen bij mezelf. De inzichten die ik tijdens de seminaries verworven heb, helpen me nog dagelijks om prioriteiten te stellen, in het ‘nu’ te leven, en met focus en daadkracht te werken aan het realiseren van mijn dromen. Ook genieten en niks doen is dik ok.

Ik ben Jerko Božiković. Ik heb 2 grote carrières/dromen mogen hebben, eerst 16 jaar als professioneel danser in vele musicals, tv-shows, revues in binnen- en buitenland. Sinds 2001 werk ik als trainer – coach – keynote speaker in de bedrijfswereld waar ik elke dag mensen mag inspireren, uitdagen, bewust maken, laten groeien, en dit ook op 4 continenten.

Natuurlijk heeft Insight daar een grote rol in gespeeld om deze beide dromen toe te laten, uit te bouwen en van te genieten. Ik heb Insight 1, 2, 3, 4, Gift of the Heart en Leadership gedaan. Tussen 1995 en 2000 was ik ook city director voor Insight Benelux en organiseerde is samen met een team jaarlijks verschillende Insight seminars. Het is met heel veel dankbaarheid en passie dat ik mee Insight in België op de kaart help zetten om hier mensen terug naar hun hart, hun dromen, hun passie te helpen evolueren. Het bijzondere is dat Brigitte, Isabel, Lulu en ik samen onze eerste Insight 1 in 1994 hebben gedaan, wat een sterke basis heeft gelegd in onze vriendschappen.

Welkom bij onze community

Group Photo 1

Vind je het fijn om in contact te komen met gelijkgestemden en om na de seminar in contact te blijven? We ontmoeten elkaar op onze Facebook-pagina. Je bent van harte welkom.

Kom met ons
in contact

Wil je meer weten over Insight? Twijfel je of het bij je past? Of heb je een praktische vraag? Stuur een e-mail naar Jerko op insightseminars.belgium@gmail.com. Hij helpt je graag.                   

© 2024 Insight Seminars. All rights reserved.

info@insightseminars.nl

insightseminars.belgium@gmail.com

nl_NL