Insight in Nederland

Steeds meer Nederlanders zijn de afgelopen jaren naar het buitenland gereisd om deel te nemen aan Insight Seminars.

Ook ons team. Dankzij deelname aan Insight in Amerika, Cyprus, Bulgarije, Engeland en België voelen wij: het is tijd om Insight naar Nederland te halen.

We zijn een organisatie van vrijwilligers die vanuit de fundering van een stichting de beroemde Insight Seminars in Nederland faciliteren.

We doen dit omdat we geloven dat we op deze manier kunnen bijdragen aan een betere wereld. Wanneer iedereen leeft vanuit de beste versie van zichzelf is er meer geluk en minder problematiek. Door persoonlijke ontwikkeling laagdrempelig beschikbaar te maken, kunnen we meer mensen de kans geven om hun mooiste leven te leven en op deze manier een steentje te kunnen bijdragen aan een betere wereld.

Daarnaast halen we veel voldoening uit de ontmoetingen met andere inspirerende mensen die deelnemen en meehelpen aan de seminars.

Ontmoet team NL

Roel Rats
Organisator

Deelgenomen aan
Insight I, II, III en IV in Bulgarije

Linda Bouman
Assistant

Deelgenomen aan
Insight I en II op Cyprus

Ralph van Eck
Vertaler

Deelgenomen aan
Insight I en II op Cyprus

Iris de Wolff
Assistant

Deelgenomen aan
Insight I in Bulgarije

Welkom bij onze community

Group Photo 1

Vind je het fijn om in contact te komen met gelijkgestemden en om na de seminar in contact te blijven? We ontmoeten elkaar op onze Facebook-pagina. Je bent van harte welkom.

Kom met ons
in contact

Wil je meer weten over Insight? Twijfel je of het bij je past? Of heb je een praktische vraag? Stuur een e-mail naar Roel. Hij helpt je graag.                   

© 2024 Insight Seminars. All rights reserved.

info@insightseminars.nl

insightseminars.belgium@gmail.com

nl_NL