Over Insight

Praktische tools om te leven vanuit je innerlijke kracht

Insight Seminars gaan over het leren van praktische vaardigheden om vanuit je innerlijke kracht te leven.
Onze seminars ondersteunen je bij het kijken naar wat wel en niet werkt in je leven en hoe je veranderingen kunt aanbrengen die je ondersteunen bij het creëren van een leven waar je naar verlangt.

1DM38119-1

Ontdek de beste versie van jezelf

Insight is niet geïnteresseerd in het modelleren van jou.
Het gaat om jouw ontdekking van je beste versie.
Insight seminars creëren de ruimte voor jou om de lagen van belemmerende overtuigingen, regels, illusies, oordelen en andere beperkingen die je hebt weg te pellen om te zien dat de beste versie al in je zit en hoe geweldig jouw leven kan zijn.

1DM32795

Interactief en ervaringsgericht

We creëren een leuke, interactieve – en het belangrijkste – veilige ruimte voor jou om deel te nemen.
Insight is een uniek educatief programma geleid door een zeer ervaren facilitator en ondersteund door een team van begeleiders.  Kennis, concepten en inzichten worden voorgesteld aan de hand van een reeks korte presentaties afgewisseld door oefeningen, één-op-één gesprekken en levendige groepsdiscussies. 

InsightI-Web-14

Leer en ontdek meer over jezelf

Het pad van Insight is een reis om meer over jezelf te ontdekken; Je wordt o.a. bewuster van je belemmerende overtuigingen, gedachtes en patronen. Je leert om bewustere keuzes te maken. Je leert hoe je meer energie, plezier en  succes in het leven kan hebben. 

Veel deelnemers ervaren dat ze na het seminar meer zelfvertrouwen hebben, een duidelijker doel in het leven hebben, makkelijker diepgaande connecties en relaties kunnen aangaan en relaxter, gelukkiger en met meer plezier in het leven staan. 

Het begint met Insight I: Het ontdekken van je eigen innerlijke kracht. Elke seminar bouwt voort op de vorige en biedt diepere mogelijkheden om een leven te creëren waar je naar verlangt

DeFurio--17

Ben je klaar om de beste versie van jezelf te worden?​

Over de oprichters

John-Roger en Russell Bishop hebben Insight Seminars in 1978 opgericht om mensen toegankelijke tools te geven voor het leiden van een succesvol leven. In de afgelopen 40 jaar heeft Insight in 46 landen voet aan de grond gekregen en de levens van meer dan 1,5 miljoen mensen over de hele wereld aangeraakt.

JohnRoger1983

John-Roger
Founder

John-Rogers leven en werk waren gewijd aan aanbieden van educatie over het spirituele hart. Met zijn aanstekelijke vreugde en onvoorwaardelijke liefde inspireerde hij mensen over de hele wereld.

Voor velen was hij een mentor, die het pad verlichtte naar een leven met meer vrede, geluk en liefde.

Hij richtte vele prachtige organisaties op, waaronder Insight Seminars, de niet-religieuze Movement Of Spiritual Inner Awareness, de Universiteit van Santa Monica en meer.

In alles wat John-Roger deed, communiceerde het concept “liefdevol leven”. Hij leeft in de harten van de vele mensen die hij in zijn leven heeft geraakt en zijn educatieve materiaal vormt de basis van Insight Seminars.

Team-4

Russell Bishop
Creator

Russell Bishop is een pionier in programma’s voor persoonlijke groei gericht op grote groepen en de oprichter van Insight Seminars. Met meer dan 50 jaar ervaring in consulting, spreken en coachen, is hij uitgegroeid tot een internationaal erkende expert in persoonlijke en organisatietransformatie.

Zijn doelgericht- geïnspireerde werk heeft duizenden mensen over de hele wereld geholpen balans en succes te creëren in hun persoonlijke en professionele leven door zich af te stemmen op hun ware zelf.

Russell’s boek, From Self-Talk to Soul-Talk: Becoming More of Who You Truly Are, vertaalt de spirituele principes en fundamenten van Insight naar een praktisch, dagelijks leven. In 1978 creëerde hij samen met John-Roger Insight Seminars  en blijft zijn meesterschap bijdragen als vrijwillige facilitator.

Wereldwijd meer dan 1,5 miljoen mensen geïnspireerd

jge1JT78

België
Onze zuiderburen zijn jarenlang zeer actief geweest met Insight Seminars.
Bezoek de website

Boston
Waar alles in 1979 begon en sindsdien dé community voor transformatie.
Bezoek de website

Bulgarije
Al jaren een hechte en actieve community met honderden leden.
Bezoek de website

Cyprus
Sinds een aantal jaar aan het uitgroeien tot een warme community.
Bezoek de website

Griekenland
Een zonnige plek om de kracht van je hart te ontdekken met gelijkgestemden.
Bezoek de website

Los Angeles
Jaarlijks tientallen seminars voor volwassenen, tieners en kinderen.
Bezoek de website

Verenigd Koninkrijk
De plek voor persoonlijke groei, liefdevol leven en zelfvertrouwen.
Bezoek de website

DeFurio-8709

Zuid-Amerika
Seminars waar je hart sneller van gaat kloppen én elke keer een feestje.
Bezoek de website

Ga je mee op reis?

© 2024 Insight Seminars. All rights reserved.

info@insightseminars.nl

insightseminars.belgium@gmail.com

nl_NL