Over Insight

Praktische tools om te leven uit de kracht van je hart

Insight Seminars gaan over het leren van praktische vaardigheden om vanuit je hart te leven – het centrum van je authentieke zelf. Onze seminars ondersteunen je bij het kijken naar wat wel en niet werkt in je leven en hoe je veranderingen kunt aanbrengen die je ondersteunen bij het creëren van een leven dat je liefhebt.

1DM38119-1

Je bent perfect zoals je bent

Insight is niet geïnteresseerd in het veranderen van jou. We zijn geïnteresseerd in jouw ontdekking – misschien voor de eerste keer – dat je perfect bent zoals je bent. Insight Seminars creëren de ruimte voor jou om de lagen van overtuigingen, regels, illusies, oordelen en andere beperkingen die je hebt geblokkeerd weg te pellen om te zien hoe geweldig je bent en hoe geweldig jouw leven kan zijn.

Smiling happy woman with her eyes closed, isolated on grey

Interactief en ervaringsgericht

We creëren een leuke, interactieve – en het belangrijkste – veilige ruimte voor jou om deel te nemen. Je kunt zo groot te ‘spelen’ als je zelf wilt terwijl je de reis naar je ware zelf en authentieke hart verkent. Dat doen we door middel van een reeks korte presentaties, oefeningen één op één en levendige groepsdiscussies.

InsightI-Web-14

Ontdek je ware zelf en authentieke hart

Het Pad van Inzicht is een reis om je volledig in contact te brengen met je authentieke zelf en liefdevol hart. Het Pad begint met Insight I: Het Ontwaken van de Kracht van Je Hart Seminar. Elke seminar bouwt voort op de vorige en biedt diepere mogelijkheden om een leven te creëren dat je absoluut liefhebt. 

DeFurio--17

“Insight is hier om onszelf en daarmee de wereld ons heen te helpen transformeren tot liefhebben.”

Over de oprichters

John-Roger en Russell Bishop hebben Insight Seminars in 1978 opgericht om mensen toegankelijke tools te geven voor het leiden van een succesvol leven. In de afgelopen 40 jaar heeft Insight in 46 landen voet aan de grond gekregen en de levens van meer dan een miljoen mensen over de hele wereld aangeraakt.

JohnRoger1983

John-Roger
Founder

John-Rogers leven en werk waren gewijd aan aanbieden van educatie over het spirituele hart. Met zijn aanstekelijke vreugde en onvoorwaardelijke liefde omhelsde hij mensen over de hele wereld.

Voor velen was hij een mentor, die het pad verlichtte naar een leven met meer vrede, geluk en liefde.

Hij richtte vele prachtige organisaties op, waaronder Insight Seminars, de niet-religieuze Movement Of Spiritual Inner Awareness, de Universiteit van Santa Monica en meer.

In alles wat John-Roger deed, communiceerde het concept “liefdevol leven”. Hij leeft in de harten van de vele mensen die hij in zijn leven heeft geraakt en zijn educatieve materiaal vormt de basis van Insight Seminars.

Team-4

Russell Bishop
Creator

Russell Bishop is een pionier in programma’s voor persoonlijke groei gericht op grote groepen en de oprichter van Insight Seminars. Met meer dan 50 jaar ervaring in consulting, spreken en coachen, is hij uitgegroeid tot een internationaal erkende expert in persoonlijke en organisatietransformatie.

Zijn doelgericht- geïnspireerde werk heeft duizenden mensen over de hele wereld geholpen balans en succes te creëren in hun persoonlijke en professionele leven door zich af te stemmen op hun ware zelf.

Russell’s boek, From Self-Talk to Soul-Talk: Becoming More of Who You Truly Are, vertaalt de spirituele principes en fundamenten van Insight naar een praktisch, dagelijks leven. In 1978 creëerde hij samen met John-Roger Insight Seminars  en blijft zijn meesterschap bijdragen als vrijwillige facilitator.

Wereldwijd al 1 miljoen mensen geïnspireerd

Bulgarije
Al jaren een hechte en actieve community met honderden leden.
Bezoek de website

Cyprus
Sinds een aantal jaar aan het uitgroeien tot een warme community.
Bezoek de website

Griekenland
Een zonnige plek om de kracht van je hart te ontdekken met gelijkgestemden.
Bezoek de website

Verenigd Koninkrijk
De plek voor persoonlijke groei, liefdevol leven en zelfvertrouwen.
Bezoek de website

Los Angeles
Jaarlijks tientallen seminars voor volwassenen, tieners en kinderen.
Bezoek de website

Boston
Waar alles in 1979 begon en sindsdien dé community voor transformatie.
Bezoek de website

DeFurio-8709

Zuid-Amerika
Seminars waar je hart sneller van gaat kloppen én elke keer een feestje.
Bezoek de website

jge1JT78

België
Onze zuiderburen zijn jarenlang zeer actief geweest met Insight Seminars.
Bezoek de website

Ga je mee op reis?

© 2023 Insight Seminars. All rights reserved.

info@insightseminars.nl

nl_NL